פעילות ספורטיבית בהריון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/02/2001 | 23:42 | מאת: sharon

שלום רב! אני בת 23 ובשבוע ה-8,אני שמרתי על כושר עוד לפני ההריון ( שחייה,כפיפות בטן ואופני כושר) וכן אני בדר"כ בן אדם בריא. שאלתי היא לגבי פעילות ספורטיבית המהלך ההריון לגבי:כפיפות בטן (לא מוגזמות), אופני כושר,הליכה ושחייה - חזה וחתירה וכן על שהייה בג'קוזי וסאונה. אלו פעילויות אתה ממליץ? וכן מה לגבי יוגה? אודה לך על תשובתך. שרון.

09/02/2001 | 18:27 | מאת: אדי מלמד

שרון שלום, כל פעילות מבוקרת עד חודש 5 וטיפ טיפה הינו מומלץ מאוד מכמה וכמה סיבות לך ולעוברך. לאחר חודש 5 יש להתמתן כלומר, שחייה אין בעייה - חזה או גב בלבד, ג'קוזי וסאונה לחלוטין לא , יוגה, פלנדקרייז, קלנטיקס - מומלצים בחום, אופני כושר - בהישענות אחורנית, בטן אין בעייה בכלל. בברכת הספורט ומזל טוב לעתיד לבוא

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה