חזרה לפעילות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/11/2001 | 19:19 | מאת: דניאלה

במשך חודש וחצי לא עשיתי כל פעילות גופנית בגלל חוסר זמן ובגלל מחלה, נהגתי לעשות 3 פעמים בשבוע אמון אנטנסיבי של שעה וחצי -אירובי+חיזוק שרירים ועכשיו אני רוצה לחזור לשגרת ההתעמלות מחדש. איך הגוף יקבל את זה? האם להתחיל שוב להתאמן באותה רמה אינטסיבית שהייתי רגילה או להתחיל שוב לאט ובהדרגה? נקודה נוספת היא שהגוף נחלש מאוד בזמן המחלה וייקח לו כנראה זמן להתאושש. שאלה נוספת- האם ייתכן שבזמן חודש וחצי ללא פעילות גופנית או בגלל המחלה התרחש איבוד מסת שריר ?

20/11/2001 | 16:24 | מאת: ירון

איבדת מסת שריר בוודאות (אז מה? ) לחזור לאט ובהדרגה לפעילות. פרטי מה היתה תכנית האימונים (דפקים, עומסים, זמני מנוחה בין הסטים, נפח אימון) והפורום ישמח לארגן לך חזרה הדרגתית לפעילות על סמך הנתונים. הגוף יקבל את זה נפלא.

07/12/2001 | 23:23 | מאת: אדי מלמד

יש להתחיל לאט כ 2-4 אימונים ולאחר מכן גופך יקבל זאת ותבצעי את כלאשר עשית לפני.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה