כושר והקשר שלו לתהליך ההרזייה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/11/2001 | 23:33 | מאת: עמית

אדי שלום, אני בת 20 נמצאת בתהליכי הרזייה כבר למעלה משנתיים , משתייכת לאנשי דיאטת היו יו כלומר עליתי וירדתי כ 7 קילו בכל דיאטה שניסיתי שתמיד שולבה גם פעילות גופנית לאחרונה התחלתי בדיאטה חדשה אשר אחד הקווים המנחים בה הוא: בלי שומנים...כמה שניתן בשילוב כדורים בשם אל קרניטינה (אם אתה מכיר אשמח לדעת מה אמורה להיות השפעתם) אני מתאמנת כל יום בממוצע כ שעה וחצי בדופק 140 150 עם שעון דופק וגם עובדת קצת כוח אני פונה אלייך לעזרה או טיפים לגבי הדרך הנכונה לרדת במשקל מכיוון שהקילוגרמים מסרבים לרדת בתודה מראש.

05/11/2001 | 18:55 | מאת: adi

עמית, העניין הוא להפוך את עניין הדיאטה לדרך חיים. עדי

06/11/2001 | 12:16 | מאת: ירון

עמית, האימון שלך ארוך מדי, לא ממוקד, ולכן ההיפך מפרודוקטיבי. יש לי גם ספקות לגבי הדיאטה שלך למרות שאין לי נתונים. ובכן, האימון צריך להיראות כך: לא יותר מ 60 דקות, כאשר אימון התנגדות ("כוח") תופס שני שליש! מהזמן ואימון אירובי שליש מהזמן (זו לא טעות בהקלדה). את צריכה לבנות מסת שריר שתצרוך קלוריות 24 שעות ביממה. בנוסף, בימים שאת מתאמנת לא להגביל צריכת קלוריות, ובימי המנוחה להגביל. אני מקווה שהדיאטה שלך מאוזנת.

08/11/2001 | 23:34 | מאת: אדי מלמד

עמית שלום, אל קרניטין אכן עוזר אולם יש לדעת איך לקחת אותו. יש לקחת כ 1.5 כפות 15 דקות לפני פעילות אירובית. את תרגישי את השפעתו לאחר 10 ימים לערך ותרגישי כי את מזיעה יותר מן הרגיל. יש להבין כי צריך לאכול נכון ולקיים אורח חיים בריא. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה