מכון כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/10/2001 | 17:03 | מאת: דינה

שלום רב, האם פעילות במכון כושכ גורמת לירידה במשקל או רק שיפור כושר גופני ופיתוח שרירים? תודה דינה

13/10/2001 | 19:52 | מאת: אורי

פעילות גופנית בחדר כושר מועילה הן בהורדת משקל והן בשיפור כושר גופני ופיתוח השרירים. במידה שהפעילות היא אירובית כגון ריצה, אופני כושר, סטפר וכו.., הגוף יתרכז בשריפת שומנים(הורדת משקל), ובשיפור כושר גופני, ובמידה שהפעילות היא אנאירובית, כגון הרמת משקולות, עיקר האנרגיה יופנה לפתוח השרירים, ופחות לשריפת שומנים ושיפור הכושר.

17/10/2001 | 17:20 | מאת: תום

אם הפעילות היא הרמת משקולות ופיתוח הגוף בלבד, צפויה עלייה במשקל. כלומר עלייה במסת השריר.

02/11/2001 | 15:29 | מאת: אדי מלמד

גם וגם. כאשר אתם מגיעים עם מטרה כלשהי למאמון הכושר הוא על פי נסיונו מתאים לכם את בקשתכם בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה