נפילה\תאונה - שאלה לאורי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/07/2020 | 17:33 | מאת: תמר

שלום אורי, ביום שלישי האחרון התנגש בי קורקינט וכתוצאה מהמכה נפלתי וקיבלתי שוק בברך (לדברי הרופאה). הברך מאוד התנפחה, כך שלא יכולתי ללכת (פינו אותי באמבולנס) וקיבלתי כדורים (קודאין), ברכיה ומין ברכיה שמקפיאים ושמים על הרגל. בשחרור ציידו אותי בקביים. עכשיו הברך כבר פחות נפוחה ואני מרגישה שאני יכולה ללכת, אם כי התנועה בברך עדיין מוגבלת. האם לדעתך אני יכולה לחזור להליכות קלות? אם כן, כמה ק"מ? יש הגבלת מהירות? מתי לדעתך אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית מלאה? תודה על התשובה :)

תמר שלום, ממליץ גם להתייעץ עם פיזיוטרפיסט. כן ניתן לחזור להליכות אך בהקשבה לגוף, יותר נכון לברך ובהדרגה. יכול להיות שבהתחלה זה יהיה מספר דקות וזה בסדר. בהצלחה אורי

11/07/2020 | 20:41 | מאת: תמר

אתייעץ עם הרופא

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה