העלאת מסת שריר ומידות היקפים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/07/2020 | 22:27 | מאת: יניב

שלום לכולם, קצת רקע אישי אני מושתל כליה ומעונין לעלות מסת שריר על ידי אימונים על מנת להגדיל את מידות הגוף. מובן לי שהתזונה אכן חשובה ואני עובד בצמוד לתפריט על ידי תזונאים נפרולוגים. לגביי האימון איזו תוכנית אימון אני צריך בשביל להגדיל שריר עם כמות חלבון מותרת של 1.1 פי משקל גופי. חשוב לציין לאור הקורונה אני מתאמן בבית לעת עתה

יניב שלום, בכדי להעלות מסת שריר חשוב להתאמן בהגעה לאזור הכשל. כלומר במשקלים המאפשרים טווח חזרות של בין 8 ל 15 . בלינק המצורף תמצא קישור לחדר כושר מקוון לאימונים בבית עם ציוד פשוט או משקל גוף. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10646&did=11087&G=10646 בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה