כאבי ראש אחורים בתרגילי גב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/04/2020 | 21:51 | מאת: טל

שלום רב, אני בן 29 ואני מתאמן בחדר כושר כבר חצי שנה והיום קרה לי משהו מוזר עשיתי תרגיל גב והתחיל לי כאבי ראש אחורים(בעיקר בצד שמאל למטה קרוב לעורף) הפסקתי את התרגיל ואחרי כמה דקות הכאב עבר אבל שוב שהתחלתי את התרגיל הכאב שוב חזר אז הפסקתי ועברתי לתרגילים שלא קשורים לגב והכאב לא חזר , אשמח לעזרה מה זה יכול להיות , תודה רבה!

29/04/2020 | 13:09 | מאת: טל

זה קרה לי גם היום שעשיתי כפיפות בטן , כנראה גם תרגילים שמפעילים את הצוואר עושים לי תכאבי ראש

טל שלום, לא בהתמחותי. יכול להיות לחץ על עצב כתוצאה מסנכרון לקוי בין קבוצות שרירים באזור. ממליץ להתייעץ עם פיזיורטפיסט או אורטופד. בהצלחה אורי

01/05/2020 | 13:47 | מאת: טל

תודה ,שבת שלום

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה