שגרה ספורטיבית בימי סגר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/03/2020 | 11:53 | מאת: תמרי

שלום אורי, בדרך כלל, הייתי מבצעת מדי יום 2 הליכות של כ-6-7 ק"מ כל אחת. עכשיו עם הסגר, אני מבצעת רק הליכה אחת של כ-13 ק"מ מוקדם מאוד בבוקר. בערב כבר אין לי אופציה לצאת להליכה ולכן ההליכה הכפולה. עם זאת, אני רוקדת בבית (סוג של אירובי?) בקצב שגורם לי להאצת הדופק, אבל קשה לי לבצע יותר מ20 דקות רצופות. בנוסף, בעקבות המלצתך, הוספתי לתפריט פריטים עם נפח קטן יותר ואני מבצעת מדי יום כפיפות בטן. האם לדעתך הליכה כזו יכולה להחליף את שגרת הספורט הרגילה? מה היית ממליץ לי להוסיף? תודה רבה, ובכלל תודה על ניהול נפלא של הפורום

תמרי שלום, ריקוד זו בהחלט פעילות אירובית טובה, ברור שהיא עצימה יותר מהליכה אבל זה גיוון טוב. בנוסף בלינק המצורף תמצאי הסבר קצר בליווי סרטונים המאפשרים פעילות אירובית ליד הבית. כנסי ואם יהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/?_id=10859&did=11087&G=10646&SM=10859 בהצלחה אורי

26/03/2020 | 15:19 | מאת: תמרי

:)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה