מתאמן בבית עם תפריט.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/03/2020 | 09:54 | מאת: NOT_FOUND

שלום, בניתי לעצמי תפריט במטרה לעלות במשקל לפי חקירות שלי באינטרנט מהתפריט אני מקבל 1800 קלוריות לעומת 1600 שאני מבזבז ביום רגיל וביחד עם התפריט הזה בניתי לעצמי "תכנית אימונים" ביתית בלי שום ציוד עכשיו בסך הכול יש לי 4 אימונים בשבוע 2 באומנות לחימה ו2 התכנית הזאת עכשיו השאלה שלי זה אם מתכנית אימונים ביתית אני באמת יוכל לפתח את הגוף ולא סתם להשמין אם התוכנית אימונים רלוונטית הנה היא: 30 שניות פלאנק ידיים + חזה 10 שכיבות שמיכה שלוש סטים 10 שכיבות שמיכה עם יד הפוכה שלוש סטים 10 שכיבות שמיכה רחבות שלוש סטים 30 שניות פלאנק בטן 60 שניות של הרמת רגליים לתקרה שתי סטים 30 כפיפות בטן בחיבוק 2 סטים 30 שניות פלאנק רגליים 20 סקוואטים 3 סטים 10 סקוואטים בירידה על רגל 1 עם קפיצה 3 סטים ישיבה סטטית על הקיר 30 שניות

שלום, למה פלנק לפני ואחרי תרגילי חזה? איפה תרגילי גב? ממליץ שתתייעץ עם מאמן כושר באזור מגוריך בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה