היי יש לי כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/02/2020 | 15:46 | מאת: ליאן

היי אני בת 17 1.62 ושוקלת 51.7 ורציתי לדעת כמה דברים 1.איך בודקים אחוזי שומן? 2. למה צריך את זה? 3.איך יורדים באחוזי שומן? 4. איך להרזות יותר בירכיים והרגליים? אני מרזה בעיקר מהבטן ורוצה לרדת בירכיים הן מלאות ורואים שזה שומן שיכול לרדת ולא עור ועצמות אז זה לא מבנה גוף תודה מראש!

ליאן שלום, 1. ע"י מכשור מתאים כמו דקסה ( הנחשב למדויק) , קליפר , מדידת התנגדות B/I ועוד. 2. משקל אינו מדד מדויק ל% שומן ולכן עושים זאת. 3. באמצעות שילוב של תכנית תזונה בגרעון קלורי ופעילות גופנית, כשהדגש הוא על תכנית התזונה. 4. לא ניתן להוריד שומן נקודתית, כלומר עליך להיות בגרעון קלורי והשומן ירד מכל אזורי הגוף כולל ירכיים, אבל לא ניתן לכוון אזור. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה