תחושת עילפון יום לאחר אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/12/2019 | 19:30 | מאת: אלון

שלום. קורה לי מידי פעם שיום אחרי אימון קרדיו אני מרגיש חולשה רבה מאוד עד כדי רגע מעילפון. המצב הוא כזה שאני נמנע מלעשות פעולות הכי פשוטות כמו עלייה במדרגות. החולשה באה לידי ביטוי ביתר שאת בשעות הבוקר עד צהריים ביום שאחרי האימון. האימון עצמו עובר בסדר גמור. אני משתדל לאכול מספיק טוב אחריו. עשיתי אקג, ריווי חמצן, ולחץ דם באותו יום שזה קרה לי והיה תקין. עשיתי אקו דופלר שבועיים לפני והיה תקין (הייתה איסכמיה קלה במסתם המיטרטלי אבל נאמר לי שזה בסדר). בדיקות דם תקינות. למישהו יש רעיון מה זה??? תודה.

אלון שלום. לא בהתמחותי.ממליץ להמשיך לברר עם גורם רפואי כולל פיזילוג של מאמץ. בנוסף ממליץ לבצע מעקב רישום של פעילויות שאתה עושה ורישום תחושותיך, לעשות זאת על טבלה מסודרת לתקופה של מספר שבועות ואם זה לגשת לקרדיולוג/ פיזיולוג מאמץ.... בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה