בת 18, תת משקל והעלאת מסת שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/11/2019 | 04:44 | מאת: שיר

היי, אני נמצאת במעקב אצל דיאטנית עקב תת משקל קבלתי ממנה תפריט על מנת לעלות במשקל והיא המליצה לי להתחיל לעשות אימוני כח על מנת לעלות במסת שריר( שאעלה במשקל אעלה במסת שריר ובצורה טובה) בגלל כל מיני סיבות אני לא יכולה להתאמן בחדר כושר.. האם ניתן לבצע תרגילי כח ותרגילים שטובים להעלאת מסת שריר בבית? תודה:)

שיר שלום, כן בהחלט. כמובן שצריך ציוד בסיסי כגון משקולות וכדומה. בלינק המצורף תחת כותרת "חדר כושר מקוון" תמצאי מידע בנושא. במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה