לא מצליחה להתחטב כבר כמה חודשים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/10/2019 | 16:52 | מאת: רינת

היי, אני בת 30 שוקלת 47 גובה 156, מנסה להתחטב וקצת לרדת במשקל. הייתי בחדש כושר עד לפני חודש בחוגי פילאטיס, אימון פונקציונלי ומכשירים בחדר כושר, 3 פעמים בשבוע ולא ראיתי תוצאות. עברתי לאימוני חיטוב בבית דרך יוטיוב. אני אוכלת ביום משהו כמו 700 עד 1000 קלוריות כבר חודש ועושה אימון חיטוב חמישה ימים בשבוע של 45 דקות כל פעם קבוצת שרירים אחרת. משום מה עדיין לא רואה שום תוצאות, בעיקר באזור הבטן (עושה אימון בטן פעמיים בשבוע) הבטן עדיין נראית שמנמנה למרות שאני לא נחשבת שמנה בכלל ויש לי קפלים וכרס בבטן התחתונה כשאני יושבת. אני אוכלת בין 45 ל55 גרם חלבון ביום ולא יותר מ100-120 גרם פחמימה ביום... איפה אני טועה? מה אני יכולה לעשות כדי להתחטב ולרדת טיפה במשקל? אשמח לכל עצה או טיפ אפשרי!

רינת שלום, מתיאור התנהלותך נראה שאת זקוקה לעבוד עם בעלי מקצוע: מאמן ותזונאי/ת . במדיה כזו לא ניתן לבנות תכניות / לייעץ ברזולוציה שאת זקוקה לה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה