תשישות לאחר אימון פילאטיס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/09/2019 | 13:04 | מאת: ענת

שלום, אני בת 56 במצב בריאותי תקין, משקל תקין, מבנה גוף רזה. לפני חודש התחלתי להתאמן בפילאטיס פעם בשבוע ואחרי כל שיעור אני מרגישה מותשת ברמה כזאת שאני מגיעה הביתה בלי טיפת אנרגיה למשך כחצי יום כשהגוף מרגיש חלש ו כבד ולפעמים כואב. לפני מספר שנים הייתי כ 3 חודשים בסטודיו סי ואני זוכרת שגם אז הייתי יוצאת מהשיעור באותו מצב. לפי מה שאנ מבינה משיחות זה לא אמור לקרןת. האם זה תקין או שסוג פעילות כזאת לא מתאימה לי?

ענת שלום, מתיאורך נראה שעליך להפחית את עצימות האימון ויכול להיות שגם את משך האימון. ממליץ שתתייעצי עם המאמנת כיצד לעשות זאת. ללא קשר ממליץ להוסיף גם פעילות אירובית כגון הליכה. להתחיל בתדירות של 2 אימונים בשבוע למשך של כ 10 דקות / 15 דקות ובהדרגה להעלות. זה עשוי לעזור גם לתחושת המותשות. במידה והפחתת עצימות האימון / משך לא עוזר להיוועץ עם רופא בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה