חדר כושר וכאבי גב - התייעצןת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/08/2019 | 15:44 | מאת: אנונימי

היי, אני עם כאב גב תחתון שהתחיל שלשום. היום חל שיפור אבל הכאב עדיין קיים. אני מתאמן באופן קבוע בחדר כושר האם מומלץ להמשיך לנוח עד פוג הכאב חגמרי או שניתןלהתאמן בחדר כושר? האם פעילות אירובית מומלצת ואן כן איזו? תודה.

שלום, לא ניתן לענות על כך במדויק. ממליץ שתתייעץ עם מאמן כושר מנוסה בחדר הכושר. בגדול המחקרים מראים שכשיש כאבי גב פעילות גופנית מועילה לחזרה מהירה יותר לשגרה,. ברור שיש להתאים אישית לכל אחד, בהתאם לבעיה את סוג התנועה / עצימותה/טווחי התנועה .... מומלץ לנוע אבל כפי שציינתי קודם, ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה