בקשר לשאלה על פעילות גופנית הליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/08/2019 | 13:26 | מאת: ליאת

קשה לי על ההתחלה לעשות פעילות גופנית 30 דקות אני יודעת שצריך לעשות את זה אבל אני מרגישה חולשה בשביל להתחיל במשך 30 דקות לפעמים אני מכריחה את עצמי לעשות בכוח לפחות 4 פעמים ביום הליכות קצרות וזה מעייף רציתי לשאול לגבי זה מה עושים במקרה כזה? כי אני ממש רוצה לעשות את זה אבל לא להכריח את עצמי בכוח לצאת ולהתעייף 4 פעמים ביום אשמח לעזרתך ואני מאוד מודה לך על זה סליחה על השאלה הנוספת יום מקסים והמשך שבוע מקסים

ליאת שלום, למה צריך 30 דקות? אפשר להתחיל גם ב 10 דקות. לא משנה מהי "נקודת הפתיחה" שלך כלומר מהי רמת כושרך הנוכחי , מה שצריך לעשות זה להתאים את האימון לרמתך הנוכחית ובהדרגה להעלות ולהשתפר. לכן התחילי ב 10 / 15 דקות 3 פעמים בשבוע יום כן יום לא ולאחר כשבועיים הוסיפי 5 דקות ( כלומר 15/ 20 דקות) וכך הלאה. בצורה זו תגיע גם ל 60 דקות ויותר , אם תרצי בכך. בהצלחה אורי

06/08/2019 | 16:31 | מאת: ליאת

המשך שבוע נפלא

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה