אימון Ems לאחר ניתוח הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/06/2019 | 00:49 | מאת: אפרת

האם יש מניעה לאימון בשיטת Ems עם שתלי סיליקון בחזה?

אפרת שלום, לא בהתמחותי.בדקי עם הרופא. ללא קשר, למה אימון EMS ? פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

24/06/2019 | 09:28 | מאת: אפרת

תודה רבה. מבדיקה עם הפלסטיקאי שניתח אותי, אין מניעה באימון מסוג זה. למה EMS??- ראיתי תוצאות מדהימות של עלייה במסת שריר ומיצוק העור אצל מספר מתאמנים בשיטה זו (חברים... לא פרסומות) ומאחר והזמן הפנוי שלי מועט, זה קטליזטור להשגת התוצאות (פעמיים בשבוע אני עושה שיעורי פילאטיס + פעם נוספת ריצה... ואני רוצה יותר.... )

אפרת שלום, לא יכול להתחרות עם חברים... בגדול אימון זה עשוי לעזור בהעלאת מסה , אבל לא בצורה משמעותית מפעם בשבוע. לגבי מיצוק העור .. לא מכיר אף מכשיר שעושה זאת ואני בספק גם לגבי מכשיר זה ( מיצוק העור יקרה רק אם תהיה עלייה משמעותית במסת השריר ) . לכן ממליץ לבחון את סה"כ התכנית שלך ממליץ לשלב אימוני כוח לפחות פעמיים בשבוע ( בהחלט אפשרי שאחד מהם יהיה ems ) . אם זמנך מוגבל הייתי ממיר אימון פילאטיס באימון כוח. בהצלחה אורי

24/06/2019 | 12:02 | מאת: אפרת

רב תודות על תשובתך המפורטת.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה