תרגילי כושר והליכה מהירה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/06/2019 | 17:31 | מאת: רינת

אני צריכה לעבור ניתוח בבטן ובאזור האגן.. איזה תרגילי כושר לא מפעילים את שרירי הבטן והאגן. אני מעוניינת לעשות ספורט.. וזה מומלץ אסור לי תרגילי כושר שמאמצים את שרירי הבטן והאגן. איזה תרגילים מותרים? כגון ידיים גב וכו' האם הליכה מאמצת את שרירי הבטן והאגן?

רינת שלום, ראשית בהצלחה. לשאלתך, לא ניתן לענות מבלי לראותך. שרירי הבטן והגב עובדים כמעט בכל תנועה . ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר באזור מגורייך שיראה לך תרגילים התואמים את מגבלתך. ממליץ על תרגילי בטן / גב הנעשים בעמידה. בהליכה בוודאי שגם שרירי הבטן עובדים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה