ילדה בת 15 בקרוספיט מרימה מישקלים של 25 קילו האם זה מותר?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/06/2019 | 08:00 | מאת: לירי

ביתי תהייה בת 15 בעוד חודשיים . מגיל 3 בספורט תחרותי( ניבחרת התעמלות קרקע, טריאטלטית, שחיה תחרותית, גם עושה יוגה אוירית וטניס וכו)- לאחרונה נירשמה לקרוספיט, ושם מרימה מישקולות של 25 קילו- היא מאוד אוהבת את הקרוספיט , יתר על כן אני מבקשת לשאול האם זה בסדר שילדה בגילה תרים כאלה מישקלים? והאם קרוספיט בגילה בכלל תקין?

לירי שלום, אתחיל מהסוף, כן בהחלט תקין. ברור שיש להתייחס לביצועים נכונים והתאמה ליכולות שלה, מה שאני מניח שעושים. בגדול לא רק שאין מניעה להרמת משקולות זה אפילו מומלץ. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה