מרגישה חולשה ורוצה לחזור לאיזון גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/05/2019 | 11:46 | מאת: לימור

בימים האחרונים אני מרגישה חולשה בגוף אני הייתי אצל רופאת משפחה עשיתי את כל הבדיקות הכל תקין ואני כבר כמה זמן הרבה זמן לא עשיתי הליכות. אני רוצה לחזק את הגוף בספורט ובכלל אשמח לעצתך מה לעשות ועם אני רוצה ללכת להליכות כל כמה זמן כדאי לי לעשות וכמה ימים אני מחפשת דרך להתחזק מעשית אשמח למענה תודה רבה שבת נפלאה

לימור שלום, הליכות זה מצוין להתחיל. התחילי בתדירות של 3 פעמים בשבוע למשך של כ 30 דקות . בנוסף מומלץ לשלב גם אימוני כוח . בלינק המצורף תחת כותרת " חדר כושר נקוון" תמצאי מידע רב, במידה ויהו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. ממליץ להתייעץ עם מאמן כושר באזור מגורייך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה