כמה קלוריות אני צריך לצרוך כדי לעלות בקילו כל שבוע?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/03/2019 | 15:08 | מאת: שלמה

שלום, להלן הנתונים עלי: גיל: 27 גובה: 1.90 משקל: 57-58 פעילות: רוב הזמן יושב מול המחשב(8+ שעות ביום) ולא עושה ספורט. הערכה אישית כמה קלוריות אני אוכל ביום: 1400-1500 קלוריות. יש לציין שאני במודעות מלאה שאני נמצא בתת משקל נמוך מאוד וסביר מאוד להניח שזה קשור לזה שאני לא אוכל מספיק עקב הרגלי תזונה במשך שנים שגורמים לי להרגיש שובע מהר מאוד. השאלה שלי היא כזו: אני רוצה להציב לעצמי מטרה שהיא להרגיל את עצמי לאכול יותר ולהיות דבק לרף קלוריות שאני אצטרך להגיע אליו כל יום. השאלה היא כמה קלוריות אני צריך לצרוך ביום במצבי הנוכחי כדי לעלות בקילו כל שבוע-שבועיים? אני מדבר נכון לעכשיו בעלייה ברקמות השומן ולא השריר בתור שלב ראשוני. בהמשך כשאראה עלייה במשקל אשלב אימונים.

שלמה שלום, לא ניתן במדיה כזו לענות בצורה מדויקת על שאלתך. ממליץ להתייעץ עם תזונאי . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה