אימון בבית...........

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/01/2019 | 15:12 | מאת: עידו

שלום, אני מעוניין לרכוש מס' כלים לאימון כושר בבית (משקולות וכדומה). כשאני מתאמן על המכשיר, בחד"כ, שבו אני צריך לשבת ולהרים מלמטה ללמעלה אני מרים 30 קילו. אז ראשית, משקולות של כמה ק"ג אני צריך לקנות? ואיך אפשר לקבוע אילו כלים לרכוש, לא יקרים מדי, אך שניתן לעבוד בהם על הדברים הבסיסיים(ידיים, חזה, בטן)? תודה מראש.

רכוש משקולות חופשיים כמה ק"ג ? תלוי במשקלים שאתה עושה. ספסל מתכוונן ורצועות TRX בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה