Ftr וכאבי גב תחתון - האם סוג זה של אימונים מומלצים?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/11/2018 | 00:32 | מאת: מריאנה

סובלת מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגליים המון זמן עם אבחנה של בלט דיסק.אחרי התקף אחרון נרשמתי ל- FTR ואימוני כח משקל גוף. מה דעתכם על כך?די חוששת חא להחמיר את מצבי.

מריאנה שלום, לפני שהולכים לאימון פונקציונלי או כל אימון אחר חשוב לבנות תמועה נכונה. האם התיעצת עם פיזיוטרפיסט? ממליץ לעשות זאת ולהתחיל בבניית תבניות תנועה נכונות לפני שמתחילים אימונים. בהצלחה אורי

30/11/2018 | 08:06 | מאת: מריאנה

פיזיוטרפיסט לא ידע מה זה ftr לצערי,אבל אמר של פעילות גופנית שאני מתמידה בה - זה טוב.תודה לך!

מריאנה שלום, אם כך עליך למצוא פיזיוטרפיסט אחר, אבל לא ממליץ לדלג על השלב של זיהוי תבניות תנועה ןאבחון מדויק. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה