דיאטת חלבונים טוב או לא טוב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/09/2018 | 19:15 | מאת: עדן

היי כבר חודש שאני עושה דיאטת חלבןנים (אוכלת בעיקר בשר ביצים ירקות וגבינות) בשבועיים הראשונים ירדתי ממש יפה ולאחר מכן המשקל נתקע למרות שהתמדתי .. קראתי באינטרנט שאולי כדאי לעשות יומיים של העמסת פחמימות כדי להחזיר את המאגרים לגוף ולחזור לדיאטה ,האם זה מומולץ? בנוסף, חשוב לי לציין שאני מאוד פעילה פיזית גם עןבדת 12 שעות במפעל כל הזמן בתזוזה וגם מתאמנת 4 פעמים בשבוע בחדר כושר.. כבר שמעתי כמה חוות דעת בפורומים שדיאטת חלבונים לא מומלצת. אבל כשעשיתי דיאטה רגילה משולבת עם פחמימות לא הצלחתי להרזות. מה דעתך?

עדן שלום, נכון ל 2018 מה שיגרום להורדת % שומן זה גרעון קלורי ולא משנה אם זו דיאטת דלת פחמימות או עתירת פחמימות - כל עוד את בגרעון קלורי. לשאלתך - הסוד הוא למצוא את הדיאטה המתאימה לך, יש צורך באיזון נכון בין חלבון, פחמימה ושומן. המלצתי - להתייעץ עם תזונאי ספורט שיבנה/ תבנה לך תכנית תזונה מקצועית . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה