בירה אחרי אימון - משקה איזוטוני?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/08/2018 | 10:53 | מאת: עדי

בן 52 חולה סוכרת . מאוזן במהלך השבוע פעיל גופנית 5 פעמים בשבוע רכיבת שטח בערב למשך שעתיים. מסתיימת ב21:00 שאלתי היא- מה עליי לאכול אחרי הרכיבה. ידוע כי שתיית 250 מ"ל בירה מהווה משקה איזוטיני. האם נכון? האם מותר לי לשתות בירה לאחר פעילות הנ"ל כסוכרתי? ?

עדי שלום, 1. בירה אינה משקה איזוטוני. ממש לא. 2. לצרוך משקה איזוטוני רצוי שיעשה בזמן האימון ולא לאחריו. 3. לאחר פעילות גופנית מומלץ לצרוך פחמימה וחלבון. ממליץ שתתיעץ עם תזונאי/ת ספורט.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה