ירידה באחוזי שומן ללא חיתוך פחמימה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/02/2018 | 00:02 | מאת: שלומי

שלום רב...לפני כשמונה חודשים התחלתי בשינוי תזונתי ולהתאמן. ירדתי מ96 קילו ל78 קילו. בתחילת התהליך הייתי על כ30 אחוז שומן היום כרגע אני על 14 אחוז שומן ומעוניין לרדת לכיוון ה9-10 אחוז שומן. אציין שאני טבעי לחלוטין ללא תוספי חלבון ויטמינים קריאטין וכו... אני אוכל היום תזונה מאוזנת הכוללת בשר עוף דגים דגנים על בסיס קמח מלא בלבד זרעי צ'יה אגוזים שקדים פירות וירקות (בהתחלה ספרתי קלוריות והיום אני כבר לא כי התזונה היא כבר חלק מהשגרה שלי 6 ארוחות ביום כל 3 שעות לדעתי אני על מאזן קלורי שלילי קל סביב ה300-400 ליום אך אני לא בטוח :-). אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בעצימות גבוהה מאוד הכולתת דדליפט סקוואט מתח לחיצות חזה וכו...+ קרדיו חצי שעה בסוף אימון. הבעיה שאני כבר חודש תקוע במשקל של 78 אני כן חושב שאולי טיפה אני מצליח עוד לצמצמם היקפים אבל מרגיש כאילו הירידה באחוזי השומן ובשומן (קצת נשאר למזלי) הפסיק. רציתי לדעת מה לעשות ? נ.ב אני לא מעוניין בחיתוך של 50 גרם פחמימה ליום זה מרוקן אותי ולא עושה לי טוב... תודה רבה לך ושבוע טוב.

11/02/2018 | 00:03 | מאת: שלומי

אציין שאני בן 29 גובה 1.78 מבנה גוף בינוני-רחב.

שלומי שלום, ראשית ברכות על ההחלטה וישומה. עשית דרך יפה , אבל חשוב להבין שיש להגדיר בבהירות את מטרתך, אם ברצונך להמשיך בהורדת % שומן עליך להקפיד על גרעון קלורי ומהנתונים שציינת לא בטוח שאתה נמצא שם למרות הערכת שכן. בכדי לדעת זאת במדויק, יש למדוד במדויק. ממליץ בשלשב זב להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה