פעילות גופנית ועמידה ממושכת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/11/2017 | 12:00 | מאת: איתי

שלום. אני עובד בעבודה פיזית (מחסנאי). וכשאני חוזר הביתה אני גמור. רציתי לדעת איזה שרירים צריך לחזק? (והאם זה בחדר כושר או פילאטיס?). דבר נוסף האם לתת לגוף מנוחה אחרי העבודה( לדוגמא מנוחה בשכיבה או להרים את הרגליים על כרית ?) .

איתי שלום, חשוב להבין מה מקור העייפות, האם הוא נובע מסוג של לחץ מנטלי בעבודה או מסיבות אחרות. הגוף מסתגל גם לעבודה פיזית ולכן מתיאורך לא לגמרי ברור אם רק מעצם העבודה הפיזית אתה " גמור" כפי שציינת. לשאלתך - לדעתי עדיף חדר כושר, אך לעשות זאת בצורה מדורגת . לשלב גם פעילות אירובית וגם אימוני כוח בהדרגה כ 3 פעמים בשבוע. בנוסף חשוב להתייחס לתזונה שגם יכולה להשפיע על התחושה שתיארת . ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה