מדוע המשקל עולה לאחר ארוחת הבוקר?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/09/2017 | 09:31 | מאת: ורד

היום בבוקר על קיבה ריקה שקלתי 57 קילו אחרי ארוחת הבוקר הגדולה שאכלתי שקלתי 60.7 וזה אותו משקל בדיוק בדיוק אם אותם בגדים 3 קילו ושבע מאות גרם עליתי מהארוחת בוקר הזאת איך אני אוריד עכשיו את המשקל הזה? אכלתי בבוקר מעל 5000 קלוריות איך אני אוריד את המשקל הזה? אכלתי בבוקר מלא טחינה גולמית. מלא טחינה לבנה. מלא חומוס עם טחינה. דבש. סילאן. 3 תמרים. שקית במבה. חטיף דגנים חלבה. חטיף דגנים שוקולד. 10 חתיכות תפוחי אדמה. 2 קציצות בשר. משקה קוקוס בקרטון. מרק בצל. 4 פרוסות לחם.

ורד שלום, באם רצונך לרדת במשקל עליך להתייעץ עם תזונאי/ת , להכנס לתכנית תזונה רצוי בשילוב עם פעילות גופנית בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה