אופני ספינינג.....................

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/08/2017 | 04:09 | מאת: דריה

שלום, מה המשקל המינימלי של גלגל התנופה ברכישת אופני ספינינג ביתים שכדאי שיהיה לאשה במשקל 50 קילו- ובכושר מצוין? תודה

דריה שלום, חשוב להבין שברכישת אופניים ( כל סוג אופניים) משקל גלגל התנופה הוא רק פרמטר אחד ויש להתייחס לעוד פרמטרים. לשאלתך משקל גלגל התנופה באופני ספינינג נע בין 18 ק"ג ( ביתי) לבין 20- 22 ק"ג ( מקצועי) . המלצתי לפי תיאורך 20 ק"ג. בנוסף חשוב להתייחס גם : 1.מושב - שניתן לכוונו גם אופקית ( קדימה אחורה) 2. כידון - אפשרות כיוון גובה / קדימה אחורה 3. הנעה - שרשרת או רצועה, לא מאד משמעותי אך רצועה מייצרת אימון שקט יותר. 4. התנגדות מכנית או מגנטית, כיום יש גם אופני ספינינג עם התנגדות מגנטית, יקירים יותר. 5. לא לוותר על מתקן למים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה