ספורט ומוגבלות ברגליים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/08/2001 | 23:41 | מאת: מור

אודה לכם מאד אם תוכלו להנחות אותי ברצוני להכנס לכושר וזה קשה לי מאד, כאשר יש לי הגבלה לא קטנה בהליכה ועמידה. עקב קלאב פוד חריף ועוד. ניסיתי ספורט במים בתל השומר וזה היה נחמד לתקופה, אבל לא ממש יעיל באופן קבוע. במיוחד כשאינני יכולה לעמוד בהוצאות הכספיות למדריך צמוד. וצריכה אחד מפני שלאורך זמן נתפסת בקלות. בשרירים ומתנפחת. עד כדי חוסר יכולת זמנית ללכת כראוי או בכלל. מכון כושר של מכבי בסופו של דבר הביא להחמרה במצבי. מה עושים? בתודה מור

18/08/2001 | 11:05 | מאת: אדי מלמד

יש עלייך לעבוד בשדיטת למינציה ולבדוק מה יתאים לך: א. חוגים כגון - התעמלות מתקנת או פילאטיס או פלדנקרייז או קלנטיקס ב. שחייה ג. אופניים בישיבה ללא לחץ על הרגליים. ד. אם ישנה הגבלה בתנועה יש לעבוד עליה יום יום לקבלת תוצאות נאותות. חדר כושר כיום אינו התשובה בשבילך אלא חוגים. בברכת הספורט

19/08/2001 | 02:46 | מאת: מור

מה זה אומר התעמלות מתקנת ומה זה פלאטיס?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה