פעילות גופנית בבית כדי לחזק את שרירי הגב בעיקר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/07/2017 | 14:48 | מאת: לירן

אהלן, אני בן 23, משקל 55. אני עובד דרך הבית ורוב היום אני יושב מול המחשב. יש לי כאבי גב עליון וחשבתי להתחיל להתאמן. אני צריך תכנית אימונים לבית מכיוון שאין לי זמן כרגע לחדר כושר. אשמח שתמליץ לי על תרגילים תודה.

לירן שלום, לא ניתן דרך האינטרנט לבנות תכנית אימון במיוחד כשמדובר בבעיה ספציפית כפי שתיארת. ממליץ שתתייעץ עם פיזיוטרפיסט או מאמן כושר באזור מגוריך, שיאבחנו את הבעיה ויבנו לך תכנית תואמת. על פניו נראה שמדובר בישיבה ממושכת . כנראה ביציבה לא טובה היוצרת עומס על אזור השכמות וגב עליון. עד הייעוץ ממליץ לבצע תרגילים של מתיחות הגב העליון לערך כל שעה. בלינק המצורף תמצא מאמר בנושא: http://www.fitnessinbalance.co.il/html5/arcLookup.taf?_function=details&_ID=17139&did=11087&G=10648&SM= בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה