איך מתחילים להכנס לכושר? קניתי אליפטי של יורק פיטנס.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/07/2017 | 03:57 | מאת: אני

לא הייתי בכושר הרבה זמן אני לא מעוניינת לעשות ספורט מחוץ לבית או בחדר כושר מטעמי צניעות. רציתי לדעת מהי הדרך הנכונה להכנס לכושר התחלתי רק לפני כמה ימים, וכרגע אני מנסה שלא להתלהב ומדבשת למשך כ10 דקות על דרגה 2. האם זה נכון? מתי עלי לעלות דרגות ומה לגבי משך הזמן שעלי לעלות? האם כדאי להקציב משך זמן, שריפת קלוריות או מרחקים? אשמח מאוד לעזרה תודה רבה ובמשך שבוע רגוע

שלום, ראשית ברכות על ההחלטה ויישומה. הסוד הוא להתחיל בהדרגה. התחילי 3 פעמים בשבוע למשך של בין 10 ל 20 דקות ובתחושת המאמץ שיהיה בינוני מינוס. לאחר מספר שבועות העלי את משך האימון ל 30 דקות. בלינק המצורף תחת כותר " חדר כושר מקוון" "סבולת לב ריאה" תמצאי מידע רב בנושא ( הפעילות המוזכרת היא הליכה אבל זה מתאים לכל פעילות אירובית) , קראי הלינק ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה