כאבי גב לאחר אימון בטן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/07/2017 | 07:58 | מאת: יאיר

שלום אני בן 29 לפני כמה שנים סבלתי מכאבי גב,אבל לאט לאט עם הזמן למדתי להתמודד וככה בקושי היה לי . אני שוחה בין 3-4 פעמים בשבוע. לאחרונה אני מרגיש כאב גב תחתון מוקרן לרגל. לדעתי משהו בתרגילים שעשיתי כפיפות בטן(בטן עליונה),הזנחתי את הבטן התחתונה. ולכן לדעתי יש כאבים. בשבוע באחרון התחלתי להתאמן קצת על גב ויותר תרגילי בטן,האם הדבר עלול לעזור? תודה רבה ויום טוב

יאיר שלום ראשית ממליץ שתתיעץ עם פיזיוטרפיסט.. שנית, כפיפות בטן אינן מומלצות . בלינק המצורף תמצא תרגילים שעשויים לעזור. https://www.youtube.com/watch?v=ScHsWK2TvsU בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה