אימוני כוח- ושרירים תפוסים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/06/2017 | 20:32 | מאת: יובל

היי, אני בת 16. מתאמנת בין 3-4 פעמים בשבוע אימוני כוח AB. ופעם בשבוע באימון היט (אירובי עם כוח)/אירובי רגיל. בזמן האימון אני רועדת ומרגישה את השרירים שלי בטירוף ואפילו עד שעה אחרי האימון יהיה לי קשה להפעיל את השרירים. אבל יום אחרי, אני לא מרגישה שום שריר תפוס. השאלה שלי היא אם שרירים תפוסים מצביעים על איכות האימון, אני מתאמנת כבר כמעט 4 חודשים בחדר כושר באופן קבוע (ולא היה לי שבוע אחד שלא התאמנתי בו) לפני שהתאמנתי בחדר כושר הייתי רצה בחוץ. שאלה נוספת, אם אני לוקחת קריאטין- אני יכולה לבצע 2 אימוני כוח ברצף (יום אחד ולמחרת) ? תודה

יובל שלום, לגבי רעד השרירים, קשה לענות מבלי לראות את האימון. בגדול רעד הוא תגובת הגוף למאמץ . לא צמיד יהיו כיווצים לאחר אימון תלוי בעצימות האימון , בשינוי תרגילים/ מהירות עבודה... ניתן לבצע 2 אימוני כוח ברצף ( ללא קשר לקריאטין)אם את בתכנית AB כפי שציינת, אם זאת חשוב להקשיב לגוף ולשלב מנוחות בהתאם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה