דיאטת השמנה ועלייה בשומן הבטני.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/05/2017 | 22:59 | מאת: ל

שלום, אני בן 25, שוקל 54 (לאחר שעליתי 2 קילו בחודש בערך). התחלתי דיאטת השמנה עם תפריט של דיאטנית והתחלתי גם פעילות במכון כושר - אימוני כוח. אבל שמתי לב שהבטן שלי גדלה יחסית מהר ונוצרה מעין כרס. אני מפחד שאם אמשיך עם דיאטת ההשמנה תהיה לי כרס שתמשיך לגדול. הבנתי שעדיף לא לבצע פעילות אירובית בדיאטת השמנה אלא פעילות של אימוני כוח על מנת לפתח את מסת השריר. מה אתן ממליצות לעשות על מנת להוריד את הבטן אבל עדיין לשמור על העלייה במשקל ? תודה רבה.

שלום, מספר הערות: 1. בדוק עם התזונאית מעבר לתדירות ארוחות גדולה יותר כשבכל ארוחה כמות האוכל קטנה יותר אך סה\\,כ זהה. 2. ניתן לבצע פעילות אירובית אך לא בעצימות גבוה ולמשך של כ 20 דקות כ 3 פעמים בשבוע. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה