אומנויות לחימה - האם כדאי להתחיל?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/03/2017 | 21:14 | מאת: יצחקוב

בן 53. עוסק באופניי שטח ושחייה במשך שנים. לפני שנתיים נאלצתי לעבור ניתוח בטן חירום במהלכו עברתי קטיעה חלקית במעי הדק ועל הבטן כמובן צלקת גדולה מלמעלה למטה. לאחרונה אני מגלה עניין בחוגי אמנויות לחימה שיש במרכז הספורט שלנו - קרטה ואגרוף תיאלנדי. האם כדאי? האם יש מגבלת גיל? האם הניתוח והצלקת הם גורם סיכון? אין שום בעיית בריאות וההחלמה מניתוח הבטן הייתה מלאה. תודה מראש.

יצחקוב שלום, בהחלט ניתן לשלב, אבל חשוב ליידע את המדריך כמובן ולקבל ממנו הכוונה כיצד להתחיל . כדאי כמובן ללא קשר לשלב תרגילים לחיזוק הבטן ( ולכל הגוף) בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה