לא מצליחה להוריד במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/02/2017 | 19:52 | מאת: מישהי

שלום , אני בת 17.5 לפני כחצי שנה התחלתי דיאטה הואדת פחמימות . לא נגעתי בפחמימות כבר כחצי שנה . בחודשיים הראשונים ירדתי כשישה קילו ולא הייתה בעיה . לאחר מכן , המשקל נתקע ולא יורד . למרות שאני ממשיכה בדיאטה באותם התנאים ואפילו הפחתתי משעמעותית למספר ימים את כמות האוכל . ועדיין המשקל נשאר אותו דבר ואפילו לעיתים עולה בחצי קילו . יש לציין שעשיתי בדיקת בלוטת התריס ויצאה תקינה . בנוסף יש לי בעיות ביציאה . ואני נכנסת לשירותים רק פעם בשבוע . (לא פיפי) ולעיתים קרובות אני משתמשת בכדורים שיזרזו לי את העיכול . השאלה שלי האם יש קשר בין הדברים ? ולמה אני לא מצליחה להוריד יותר במשקל ? חברטת שלי עשו את הדיאטה וירדו משמעותית .

שלום, ראשית חשוב להבין כי תכנית תזונה רצוי שתעשה בליווי מקצועי. ציינת שאת בדיאטה של חסר פחמימות כבר חצי שנה , אני ממש לא בטוח שזה נכון, פחמימה צריכה להיות כחלק מתכנית תזונה, שנית לא ציינת אם את משלבת פעילות גופנית מומלץ לעשות זאת, שלישית בעיות היציאה מחייבות התייחסות מקצועית לכן ממליץ עוד פעם להתייעץ עם תזונאי/ת , בני תכנית תזונה מאוזנת ושתוכלי להתמיד בה לאורך זמן. לגבי פעילות גופנית כנסי ללינק המצורף תחת כותרת "חדר כושר מקוון" פעילות אירובית והתחילי לשלבה. http://www.fib.co.il/ במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה