שריפת קלוריות.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/08/2001 | 23:20 | מאת: עומר

שלום , רציתי לשאול מהי הדרך הכי יעילה לשרוף קלוריות (מבחינת הכי הרבה בהכי פחות זמן). הדרך הכי יעילה שידועה לי היא 40 דקות שחיית חזה = 500 קלוריות.

11/08/2001 | 11:38 | מאת: אדי מלמד

עומר, ישנם המון דרכים לשרוף שומן אולם יש להתחשב במסר גורמים: א. מבנה גופך, משקלך(אם אתה שמן אזי תשרוף יותר מאשר אדם רזה) ביחס לגובהך וגילך. ב. בעיות פיסיות כלשהן. ג. כל ענף ספורט אשר מתבצע לאורך זמן 45 -60 דקות הינו טווח עבודה רצוי - ספינינג, ריצה , שחייה תחרותית, הליכה מהירה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה