כאבי ברכיים וחיזוק ...............................

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

27/07/2019 | 17:18 | מאת: גלי

לפורום שלום. יש לי כאבי ברכיים בעיקר בעליית מדרגות וכשאני משמינה הכאבים מתגברים. יש תרגילי חיזוק לברך בהתאם לכאבים שתיארתי?

צהריים טובים קשה להתרשם בדיוק מה הבעיה לפי התיאור אך יתכן ומדובר בכאבים הנובעים מהמפרקים הפטלופמורליים ( פיקה ) חשוב מאד לחזק השרירים של הארבע ראשי והמסטרינגס בעיקר תרגול אופני כושר ומשקולות . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך