כאבים בברך (בעצם קצת

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/04/2019 | 01:39 | מאת: סער

היי דוקטור לפני כשבועיים נפלתי במדרגות וכתוצאה מכך נפצעתי בברך,(בעצם קצת מתחת לברך) שפשוף די רציני ואי יכולת לקפל את הברך בשלמותה ללא כאבים. איך להמשיך מפה?

בוקר טוב כאבים לאחר חבלה יכולים להמשך מספר שבועות אך מגבלת הטווח צריכה להישתפר הדרגתית. במידה ואינך מגיע לטווח מלא לאחר שבועיים , ממליץ בדיקת אורתופד ואחכ במידה ואין בעיה אקוטית יש להתחיל להתחיל פיסיוטרפיה לשיפור הטווחים הדמייה של צילומים על פי הערכת האורטופד בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך