חבלה וכאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

14/04/2019 | 01:54 | מאת: ד.ז

1) אני בת 22 סכרתית סוג 1 - HBA1C 10 2) מזה שנה נפלתי מגובה של חצי מתר על רגל ימין, הייתה לי דלקת בברך וחום מקומי, קיבלתי ארקוקסיה עד שנעלמה הדלקת. 3) אחרי תקופה התחילו שוב כאבים עזים בברך במיוחד בעלייה במדרגות פשוט ברגע שאני מקפלת את הרגל זה בסדר אבל כשאני רוצה לשאת את עצמי למעלה וליישר אני לא יכולה. עשיתי צילום רנטגן והרופא אמר שהכל נראה תקין רק אם חוזרים הכאבים לקחת שוב פעם ארקוקסיה. עברה כבר שנה ונמאס לי מללכת לאורתופדים, הכאבים לא באים בהתקפים אן בתקופות זה כל הזמן נמצא (בישיבה וגם כשאני צריכה לעלות במדרגות או בהליכה בשביל שהוא אנכי) אני כבר שומעת קולות שחיקה בברך גם. 4)מזה חודשיים הכאבים עברו גם לשריר הרגל העליון וגם למפרק הירך, וזה התחיל להעיר אותי משינה בלילה, ואי יכולת לשבת לזמן ממושך. אני צריכה לדעת מה עליי לעשות? אני הולכת לבדיקות ואף אחד לא עוזר לי עם זה. האם יש בדיקה נוספת שתוכל לאבחן מה הבעיה? *גובה -155 *משקל 51

בוקר טוב אין ספק שאחרי שנה צריכה להיות הטבה בכאבים . לא ברור לי כל הבירורים שעברת אך ברור שאת צריכה להשלים בירור מלא ולסכם את כל המקרה . לא בטוח שניתן לשפר את מצבך אל צריך לוודא שמיצו את כל הטיפולים . בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך