כאבים בברך שמאל מתחת לפיקה ובחלקו הפנימי של הברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

01/04/2019 | 15:40 | מאת: עדי

שלום . אני בן 44 .בתאריך 10/2018 כתבתי כן שיש לי כאבים מתחת לפיקה ובצד הפנימי של הברך. לאחר בירור וצילומים וגם US האורתופדים ( 2 ) המליצו לי על חיזוק השרירים ופיזיותרפיה . חיכיתי חצי שנה בינתיים ביצעתי לבד תרגילים שיש לחיזוק הרגל. לזמן מה זה עזר. בחודש האחרון וחצי האחרונים וקצת לפני המפגש עם הפיזיותרפיסט של מכבי התחילו הכאבים להתעצם וגם לאחר המפגש קיימים כאבים בברך. כולם אמרו לי שצריך חיזוק השרירים ,הפיזיותרפיסטית אמרה לי שהרגל חזקה ועדין יש כאבים. מה מומלץ לעשות? אני ממש מתוסכל. בברכה

צהריים טובים כאבים בברך הנמשכים תקופה ארוכה דורשים השלמת בירור במיוחד לאחר כשל טיפול שמרני. ועל כן אני ממליץ על בדיקת מומחה ספורט או ברך ולשקול בהמשך בדיקת mri . ( כמובן בהתאם לבדיקת המומחה ) בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

03/04/2019 | 11:22 | מאת: עדי

ניתן להגיע אליך לבדיקה? בברכה

ניתן למצוא הפרטים ליצירת קשר איתי באינטרנט בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך