היי מבקש לעזור לי בתוצאות בדיקת mri

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

07/03/2019 | 16:22 | מאת: MRI ברך

היי אני מבקש לדעת מה פירוש התוצאה בבדיקת אם אר אי ברך אני אחרי תאונה . שבר תלת פטישוני בקרסול ואחרי ניתוח עשיתי בדיקה לברך ואלו התוצאות: הודגמה בצקת מח עצם בצורה דיפוזית בקונדיל הפמורלי המדיאלי. לסיכום : Bone bruise בקונדיל הפמורלי המדיאלי.

בוקר טוב חבלה קשה לגפה כולל לפעמים בפגיעה במספר אזורים , בזמן שבר בקרסול יכולים להיות פגיעות נוספות בברך. סימנים של קונטוזיה בעצם הירך . חשוב לראות שאין פגיעה נוספת רצועתית או מניסקוס . חשוב להיבדק במידה וממשיך הכאב ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

12/03/2019 | 23:44 | מאת: תודה כל התייחסותך !

האם יש צורך לעשות ניתוח בעיקבות כך זה שבר ? מה דרך הטיפול המומלצת במקרה כזה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך