כאב חד בירך שמאלית העליונה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

18/02/2019 | 10:46 | מאת: חנה

שלום, אני בת 21 בריאה בדרך כלל, לאחרונה יש לי כאבים חדים בירך שמאל השמאלית בחלק העליון שלה. לאחרונה אני יושבת הרבה וכל שעה לפחות מרגישה כאב חד שכואב לרגע ממש חזק ואז נחלש. אשמח לדעת מה זה יכול להיות והאם עליי להתייעץ עם אורטופד תודה מראש חנה.

כאבים חדים בחלקו העליון של הירך יכול לנבוע ממקורות רבים בינהם - צביטה של עצב מקומי , הקרנה של כאב ממפרק הירך , פגיעה בגיד או שריר בקידמת הירך או אפילו הרנייה ( שבר) באזור המפשעה / תעלה פמורלית ועוד ...... במידה והכאב ממשיך תקופה ארוכה ואינו משתפר ממליץ בדיקת מומחה באורטופדיה בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך