כאב בחלק הפנימי של ברך ימין מסקי

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

10/02/2019 | 12:49 | מאת: טלי

קיבלתי עזרה ראשונה באתר סקי לאחר צילום של הרגל אמר הרופא שזה מתיחה של הרצועה (לא אמר איזה) רציתי להבין מה פרוש האבחנה distorsio genus dextri, והאם חוץ מקיבוע של הרגל עם רצועה, יש צורך לעשות משהוא נוסף כשחוזרים לארץ.

ממליץ בדיקת אורטופד להבנה בדיוק מה מהות הפגיעה והנזק בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך