כאבים בברך לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/12/2018 | 19:13 | מאת: אור

החלקתי שידתי מדרגות ישר על ברך שהייתנ בהתחלה מקופפת ואז השתפשפה יש דם לא יכולה לישר אותה לאחר כמה שעות שינה קשה בכלל ללכת על הרגל אני מרגישה כאילו הברך עולה למעלה. האם יש איזה נזק בברך?

קשה להתרשם מהתיאור שלך . במידה ואינך מצליחה לדרוך ולשאת משקל על הרגל זה סימן מובהק שיש צורך בבדיקת אורטופד . ממליץ בדיקת אורטופד בהקדם בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך