פגיעה בברך לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

05/12/2018 | 16:55 | מאת: שלי פרי

נפלתי על הברך אתמול. יש שפשוף קטן. אבל הברך מאוד כואב, הכאב קצת נרגע שאני משאירה אותה בתנוחה ללא תזוזה לא משנה איך. בתזוזה כואב מאוד. הכאב הוא כמו של שרפה תת עורית כזו. כואבת למגע של המכנס. כל הכאב מתבטא כשורף. מתקשה לכופף אותה בהליכה. הברך מעט חמה למדע.

חבלה ושפשוף בברך כואבים מאד בעיקר בגלל השכבות תת עור הדקה ו עצבוב העשיר . חשוב לראות האם יכולים לדרוך , במידה שכן ניתן לקחת נגד כאבים לשמור על נקיון הפצע ולראות איך משתפר , אם אין שיפור או קשה לדרוך ממליץ בדיקת אורטופד , בנוסף כל סימני זיהום דורש התייחסות, בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך