ניתוח ברך בגין גמישות יתר מפרקית

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

15/11/2018 | 00:03 | מאת: טל

בני סובל מגמישות יתר מפרקית הגורמת לכאבים תמידיים ופוגעת באיכות החיים. הוא לפני גיוס ,עובד עם משככי כאבים בעמידה וחוזר מיואש מכל פעילות המצריכה עמידה או הליכה. הברך שלו מתכופפת אחורה בעמידה, זה גורם לכאבים חזקים בברכיים, גב, עקבים. הרגל נרדמת ויד לו בעיות בשיווי משקל ויציבות. האם ישנה דרך להתערבות כירורגית במקרה כזה? אפשרות למנוע מהברך להתיישר אחורה בעמידה. אין דרך לתאר את ההשפעה של חיים בכאב תמידי על הנפש, נשמח לדעתך המקצועית בעניין, תודה

בוקר טוב יתר גמישות כגורם מבודד אינו גורם לכאב לפי התיאור שלך יש מספר רב של גורמי כאב מה שאינו מתאים. ממליץ בדיקת אורטופד כאשר עיקר העניין במקרה שלו יהיה טיפול פיסיוטרפי אינטנסיבי , חיזוק שרירים . בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך