קפיצת בנג’י ולאחר 10 ימים כאב בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

14/10/2018 | 12:59 | מאת: עדן

היי שלום קפצתי בנג’י של 200 מ בדרום אפריקה ועשיתי טרק אחד של שעתיים וחצי עלייה ולאחר 10 ימים מיום הבנגי כאבי בקיפול הברך ובעת התכופות אשמח לעזרה באבחון והצעות לטיפול תודה עדן

צהריים טובים לא נראה כי יש קשר בין הבנגי יתכן ולאחר המאמץ הופיע תהליך דלקתי או כאב על רקע כיווץ שרירים או אחר . אני ממליץ בדיקה על ידי אורטופד לשלילה של פגיעה חמורה . בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך