דלקת בברך זמן ממושך. חור בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

12/10/2018 | 08:33 | מאת: אדית

אחותי בת 60. כבר חצי שנה עם דלקת נפיחות וכאבים בברך ימין. לא מסוגלת לדרוך על הרגל. בצילום רנטגן ניראה שחיקת סחוס מינימלית קלה. ועתה בצילום mri הרופא אמר שיש חור בעצם הברך , שגורם לדלקת. בצד אחד. והציע ניתוח בכל הברך ולא בחצי. השאלה האם יש משהו אחר לעשות עם דלקת עקשנית . למרות שהשחיקת סחוס לא במצב לניתוח ? הבעיה הדלקת. ולא ברור ממה היא נוצרת . ולא עוזבת

בוקר טוב על פי הסיפור וכן מה שאת מתארת בהדמיה יתכן ואת סובלת מפגיעה בעצם התת סחוסית של מפרק הברך במקרה שנקרא AVN AVAS CULAR NECROSIS OF KNEE אין ספק שזה גורם לכאב וגירוי ותהליך המדמה תהליך דלקתי בברך של נוזלים ונפיחות . במידה ומאין שיפור לאחר תקופה ארוכה צריך להתייחס לבעיה אם בטיפול שמרני ואם בטיפול ניתוחי . אני ממליץ לך פנייה למומחה בהחלפות מפרקים או מומחה ברך בברכה ד"ר נמרוד שניר מומחה לכירורגיה אורטופדיה ניתוחי החלפות מפרקים , ניתוחים ארטרוסקופיים ורפואת ספורט מנהל היחידה להחלפות מפרקים (ברך וירך) המרכז הרפואי תל אביב, ישראל

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך